Algemene Voorwaarden


Stream-Deals.nl is slechts een dienstverlenende partij en is nergens verantwoordelijk voor de inhoud van de audio streams. De afnemer is in alle gevallen zelf verantwoordelijk voor het afnemen van licenties betreft BUMA/STEMRA & SENA. Daarnaast draagt de afnemer zelf verantwoordelijkheid voor de opgeslagen audio-bestanden. Stream-Deals.nl draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor het opslaan van op illegale manieren verkregen audiobestanden.


Voor meer informatie over de aanmelding van een webradio dient de afnemer zelf contact op de nemen met BUMA/STEMRA & SENA! of uw licentie via deze Link met korting af te nemen.

Bij elke bestelling krijgt de afnemer de keuze uit een aantal manieren van betalen. De werkelijke oplevering word pas voldaan op moment van betaling. Dan volgt een daarop een mail met al uw gegevens die u nodig heeft om uw stream werkend te krijgen en uw webradio live te kunnen uitzenden.

De afnemer kan maandelijks opzeggen en/of up-/downgraden. Echter is en zal, de afnemer verantwoordelijk blijven voor het tijdig betalen van de diensten.

wanneer betaling uitblijft, kunnen diensten ( tijdelijk ) uitgeschakeld/afgesloten worden.

Klachtenregeling
Indien een afnemer of derde partij een klacht kenbaar wilt maken, dat kan dit ten allen tijde door een e-mail te sturen naar support@stream-deals.nl