Veelgestelde Vragen


Q? HOE STEL IK AZURACAST IN VOOR AUTO-DJ EN LIVE DJ’S ACCOUNT?
A: Bekijk hier de uitleg voor Azuracast: Azuracast Instellen

Q? Kan het zijn dat als ik nieuwe Muziek in de Auto-DJ plaats dat hij de nieuwe muziek niet pakt??
A: Dat kan uiteraard, maar niet te kunnen verwerken muziek bestanden zet azuracast automatisch in een aparte pagina. maar wil je zeker zijn van je zaak?! kan je dit natuurlijk met CHECKMATE Mp3 Checker controleren of de bestanden beschadigt zijn.

Q? Ik kan niet luisteren naar SHOUTcast v2 mijn encoder draait, hoe kan ik dit oplossen?
A:
Zet in je encoder de server op “private” (niet public dus). Wil je wel public draaien dan heb je een authhash code nodig deze kan je aanvragen en kan je dan zetten in je eigen SHOUTcaast stream (Login in op SHOUTcast beheer dus:  http://ip;port/admin.cgi (dit met je gebruikersnaam: admin en je gekregen wachtwoord) :
Je Authhash krijg je als volgt, met versie 2.6 aanmelden op hun radio portal. Om een oudere versie 2.5 op public te zetten kan je deze pagina gebruiken:
https://authhash.shoutca.st/

Q? Doen jullie ook aan Sponsoring?
A:
Ja, we geven een korting op de stream. Mail ons voor meer informatie.

Q?Hoe kan ik mijn Stream(s) opzeggen?
A:
Opzeggen van het Contract kan op elk moment van de dag, stuur hierbij een mail naar info@stream-deals.nl vervolgens krijgt u een mailtje met het daarvoor bestemde formulier terug gestuurd die u daarbij moet invullen en terug moet sturen zodat wij het met u netjes kunnen afronden..

Q? Wat gebeurt er als ik besteld heb?
A:
Wij controleren of de ingevulde gegevens juist zijn.  U krijgt dan de factuur per e-mail toegestuurd. Na betaling of overhandigen van betalingsbewijs wordt de stream aangemaakt en de gegevens per e-mail verstuurd.

Q? Kom ik achteraf voor verrassingen te staan met een hogere rekening?
A:
Nee, u betaald per aantal slots. Dit aantal wordt vast ingesteld en u betaalt vooraf de rekening. U kunt nooit het maximale ingestelde aantal slots overschrijden dan waar u voor betaald heeft.

Q? Meld Stream-Deals.nl ons bij BUMA STEMRA/SENA aan?!
A:
Nee, Wij melden u niet aan. Hier bent u zelf verantwoordelijk voor! en wij kunnen hier ook niet voor aansprakelijk gesteld worden. wij kunnen u wel door verwijzen naar de volgende site voor uw aanvraag te doen: Stichting Webcasting.
U kunt daar uw licenties aanvragen met korting, is ook nog eens voordeliger dan als u de licenties los aanvraagt bij BUMA STEMRA of SENA.

Q? Zit ik aan een Contract verbonden als ik een stream pakket afneem?
A:
opzeggen van een Contract kan eigenlijk bij ons op ieder moment van de dag als u een pakket afneemt. Houd er wel rekening mee dat u geen geld terug krijgt, dit omdat wij ook de kosten moeten bijdragen van onderhoud en/of het administratief verwerken van de gegevens.

Q? Werken de shoutcast/icecast streamd met de media of itunes player?
A:
Ja, U krijgt van ons 5 players geleverd: winamp, realplayer, mediaplayer, itunes & Webplayer, deze zijn leeg van binnen, kunnen door u zelf voorzien worden van de juiste stream gegevens die u van ons krijgt mee geleverd. komt u er niet aan uit?! dan zit er uiteraard een uitleg bijgeleverd die u verder helpt.

Q? ik zie StereoTool bij mijn Auto-DJ staan wat houd dit in?
In Azuracast zit een stuk Stereotool geïntegreerd, dit houd dus in dat als u een licentie hiervoor heeft. U deze kunt gebruiken om uw Auto-DJ een Sound Processing te geven met StereoTool instellingen. Dit is een extra optie die u zelf kunt aanvullen hier zijn wij niet toe verplicht of u betaald zelf voor de kosten en wij regelen het verder voor u.